Aftellen

donderdag 6 mei 2010

Dag 6: Van Key West naar Naples

Gisteren rond 10 uur weer in de auto gestapt en Key Weat verlaten. Onze tocht ging verder door over de Tamiamitrail dwars door de Everglades richting Naples.
Halverwege een tussenstop gemaakt bij Everglades Safari Park voor een ritje in een airboat door de Everglades.

Jammer genoeg geen alligators gezien in het wild, wel een schildpad! Maar dat mocht de pret niet drukken. et was een mooie tocht om een keer mee te maken.
Na de tocht nog een rondje gelopen door het park waar we alsnog alligators en krokodillen konden zien. Nu weten we ook een aantal verschillen tussen alligators en krokodillen!
Ben zelf ook nog op de foto geweest met Snappie een kleine krokodil (of was het nu een alligator???). Ik mocht Snappie zelf vasthouden. Dat voelde erg gek om zo'n levend bundeltje leer vast te houden maar toch een keer leuk. Heb al eerder een keer een slang om mijn nek gehad dus een alligator (of was het een krokodil???) kon er ook nog wel bij.

Na ons bezoek aan het park weer doorgereden naar onze eindbestemming van vandaag; Naples. Onderweg nog een aangerden krokodil/ alligator langs de weg zien liggen waar een heleboel gieren op afgekomen waren.
Rond half 7 aangekomen in ons motel. Later op de avond richting The Mall waar we gegeten hebben in de Foodcourt. Vandaag een keer geen burgers/ steaks maar pasta bij Sbarro. Na het eten nog even bij een paar winkels gekeken.
Michel is on a mission. Hij is op zoek naar een speciaal soort hardloop schoen van Nike. We zijn al bij meerdere winkels geweest, tot nu toe nog zonder veel succes. Van dezelfde serie hebben ze wel andere soorten maar het soort die hij zoekt hebben ze steeds niet. We will continou!

's Avonds nog even een film gekeken voor het slapen gaan. Morgen de tocht der tochten richting The Holyland: DISNEY WORLD!!!!

2 opmerkingen:

  1. Gewoon weer een leuke dag ...
    Veel plezier in het Magic Kingdom..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig: Snappie vasthouden!
    Dat is weer eens wat anders dan de knuffelbeesten op school, die voelen allemaal hetzelfde aan.

    BeantwoordenVerwijderen