Aftellen

maandag 10 mei 2010

Dag 10: Islands of Adventures en Hollywood Studios





Vandaag naar Islands of Adventure. Voor dit park hebben we ook Express Tickets dus we gaan niet zo vroeg weg. Rond 11 uur in het park. Als eerste the Incredible Hulk Coaster gedaan. Wachttijd 5 min. net zoals de meeste andere attracties. Het lijkt erop dat we de Express Tickets niet echt nodig hebben. Om er voor te zorgen dat we niet binnen een uur door het park heen zijn besluiten we om eerst een rondje door het park te lopen.
Na het park bekeken te hebben gaan we verder met de attracties. Omdat onze magen nog steeds aan het bijkomen zijn van gisteren gaan we eerst alle wilde ritjes doen voor dat we gaan eten. Na de wilde ritten gaan we in de water attracties.
Hier willen ze zeker weten dat je nat uit de attracties komt. Denk maar niet dat je hier droog uit komt! Gelukkig is het erg warm dus we zijn zo weer droog.
Om 3 uur het park verlaten en door naar Hollywood Studio's. Hier willen we vanavond naar Fantasmic!. Ze doen vandaag twee voorstellingen en wij gaan voor de laatste om 10.30 uur.
In de paar uurtjes die we in het park zijn toch al veel kunnen doen. Vooral de Hollywood Tower of Terros is in het donker erg gaaf om te doen. En Fantasmic! was fantastisch. Heel gaaf hoe ze dat doen met beeld en licht.

1 opmerking:

  1. Erg leuk om jullie (nat) op de foto's te zien!

    Natte kleren en koud weer, dat lijkt me helemaal niets...

    Wat fijn dat het bij jullie lekker warm is zodat jullie weer lekker snel weer droog waren.


    Dat zonnetje missen we in Nederland wel, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen