Aftellen

maandag 10 mei 2010

Dag 11: SeaWorld

Vandaag weer iets vroeger ons bed uit. We gaan vandaag naar Seaworld. We hebben een reservering voor een Baluga Interaction Program om 11.30 uur. Rond 10 uur in het park. Omdat we ons om 11.25 uur moeten inchecken voor het programma gaan we nog niet in de attracties. Eerst kijken waar we moeten verzamelen.
The Beluga Interaction was echt heel gaaf om te doen. De groep bestond maar uit 4 mensen en twee trainers. Er waren 3 beluga's waar we mee gingen werken. We moesten naast de trainer in het water zitten en dan moesten we de tekens nadoen. Zo konden we ze laten draaien en geluiden laten maken. Daarna mochten we ze ook aaien, knuffelen en kusjes geven. Aan de andere kant van het bassin stonden fotograven om foto's te maken. Deze foto's konden we aan het eind van de dag ophalen deze zitten bij de prijs inbegrepen verder kregen we ook nog een DVD van Seaworld.
Na het programma zijn we verder het park rond gegaan.
We hebben alle attracties kunnen doen en de shows die we graag wilden zien. Om 7 uur uit het park vertrokken om te gaan eten bij Charley's Steakhouse. Daar was het eten zo veel dat we het toetje niet meer helemaal op kregen. En we hebben het kleinste toetje genomen die ze hadden. De serveerster had al aangegeven dat de toetjes groot waren. Je kreeg gewoon 1/4 taart voor je neus!
Omdat we zelfs het kleinstje toetje die ze hadden niet op kregen, hebben we deze maar mee genomen om later op te eten.

Morgen gaan we mijn verjaardag vieren in Disney!!!

2 opmerkingen:

  1. Lekker zo het vakantie leven hoor.
    Charley's Steakhouse heb ik zelf nog nooit gegeten doen we maar op onze to do list.

    Bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel grappig: ik google-de naar "Baluga Interaction" (want ik wilde weten wat dat precies was) en toen kwam ik de volgende link tegen.

    "Florida reis mei 2010: Dag 11: SeaWorld
    The Beluga Interaction was echt heel gaaf om te doen. De groep bestond maar uit 4 mensen en twee trainers. Er waren 3 beluga's waar we mee gingen werken. ...
    michelendebby.blogspot.com/2010/05/dag-11-seaworld.html - In cache"

    Dus iedereen kan op die manier op jullie website meelezen!

    Wel erg groot die walvissen (ruim 4 m), las ik.

    Gaaf al die foto's op DVD. Op die manier heb je ook (veel) foto's waar jullie samen op staan. Dat is altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen