Aftellen

maandag 3 mei 2010

Dag 4: Op weg naar Key West

Het plan was om vroeg te vertrekken richting Islamorada. Theater of the Sea bezoeken en dan door naar Key West om daar in de namiddag rond te hangen.
Dit verliep allemaal iets anders.
Het begon 's nachts. Michel voelde zich niet lekker en heeft uiteindelijk vrijwel de hele nacht op het toilet door gebracht. Waarschijnlijk buikgriep. In plaats van vroeg te vertrekken dus maar zo lang mogelijk blijven liggen. Omdat we vandaag naar het volgende motel zouden gaan en omdat we een reservering hadden voor Theater of the sea toch noodgedwongen uit bed.
Na een douche ging het al iets beter. Spullen in de auto en gaan.
Ruim ander half uur te vroeg bij Theater of the Sea. Hier hebben we dus maar wat gezeten tot ons programma zou beginnen. Zolang Michel maar zat ging het wel. We durfden het niet aan om door het park te lopen. Om 1 uur was het dan zover. Na een korte instructie werden we opgedeeld in de verschillende programma's. Wij waren de enige twee die gingen zwemmen met zeeleeuwen dus we hadden Mimi (de zeeleeuw) helemaal voor onszelf. We mochten verschillende dingen doen. Aaien, kus geven, knuffelen, zwemmen, door een hoepel heen laten springen. Bij iedere actie die we met de zeeleeuw deden werd een foto gemaakt. Het was echt een hele leuke ervaring. We hebben een cd met alle foto's genomen. Dit waren er ruim 80. Kan nu nog geen foto's laten zien. Mijn minilaptop heeft geen cd-rom speler. Die houden jullie dus nog te goed.

Na het programma nog rustig aan gedaan. er waren nog drie shows die we konden bekijken. De Parrotshow, Dolphin Show en de Sealion Show. In de Sealion show kwam Mimi weer terug.
Theater of the Sea is een kleinschalig park, mooi opgezet en lekker rustig. De tijden van de shows sluiten goed op elkaar aan. Na iedere show geveb ze ook aan welke show je daarna kunt gaan bekijken. je kunt dus in 2 1/2 uur alles achter elkaar zien.
Inmiddels was het alweer half 5 en na alles gezien te hebben de auto gepakt en zijn richting Key West gereden. Hier nog een paar boodschappen (lees: medicijnen) gehaald en iets te eten voor mij (Michel durfde het nog niet aan om iets te gaan eten).
In het motel nog een beetje tv gekeken (Disney Channel!).
Michel is intussen in slaap gevallen. Ik hoop dat het vanacht goed blijft gaan en dat hij zich morgen weer beter voelt.
Fingers crossed.

2 opmerkingen:

  1. Toch hebben jullie nog genoten van de zeeleeuw en de rest van de dag, ben erg benieuwd naar de foto's.

    Beterschap voor Michel, dat het morgen weer wat beter gaat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje: Beetje balen, beetje mazzel.

    Balen dat Michel ziek was, mazzel dat hij weer genoeg hersteld was om met de zeeleeuwen te zwemmen.
    Dat zou wel heel jammer geweest zijn als dat niet doorgegaan was.

    Wel heel luxe zo'n privé zwemfestijn met Mimi.
    Ik ben heel benieuwd naar die foto's!
    Die houden we dus nog tegoed.

    Ik wens Michel (en jou) veel sterkte ! Hopelijk is hij morgen weer helemaal de oude.

    Sweet dreams.

    BeantwoordenVerwijderen