Aftellen

woensdag 5 mei 2010

Dag 5: Sunny Key West




Dagverslag van dag 4 iets later dan gebruikelijk. Was gisteravond bezig op de laptop toen ie uitviel. Accu was leeg terwijl hij gewoon aangesloten was op het stopcontact. Vreemd. Hij wilde ook verder niet meer aan want de accu was echt helemaal leeg. Vaochtend vroeg de ingeving om de andere reisstekker te proberen misschien lag het daar aan. En ja hoor er is iets met de reisstekker want de nieuwe doet het wel gewoon. Dus nu kan ik het dagverslag van dag 4 tikken. Komt ie...

Met Michel gaat het al iets beter heeft zelf een wafel gegeten van The Wafflehouse en die heeft hij gewoon binnen kunnen houden. Dat is dus goed nieuws want er stond vandaag een verrassing voor Michel op het programma. Nou ja verrassing... Hij wist het zaterdag al, maar goed. We zouden vandaag een jetski tour gaan doen en dat gaat niet zo fijn als je maag niet meewerkt. Maar gelukkig voelde Michel zich vandaag goed genoeg.
Om 9 uur dus met de handdoeken richting de haven. Hier zijn we in een groep van 4 jets het water op gegaan. Echt heel gaaf en lekker hard. Onderweg nog een paar dolfijnen gespot. Heel mooi om te zien.
Om ongeveer half 12 waren we weer terug aan land. Eerst even terug naar het motel om te douchen en om te kleden. Even een beetje gelezen/ tv gekeken en daarna iets eten.
Na het eten de auto gepakt richting Duval street. De auto 1 straat achter Duval street kunnen parkeren ergens halverwege.
Eerste stop... Southernmost Point. We bleken echter north te gaan. Kwamen we achter toen we Duval Street helemaal hadden uitgelopen... Omkeren en de andere kant op. Bij southernmost point een paar foto's genomen en weer terug naar Mallorey Square om kaartjes te kopen voor de Conch Tour.
Na de tour richting Denny's om te eten. Mies en ik namen hetzelfde. Michel heeft nog niet alles kunnen eten maar hij eet tenminste iets.
We kregen natuurlijk een groot glas cola. Was blij dat ik deze helemaal op had... stond er weer een vol glas voor mijn neus. Fijn dat FREE REFILL! Zonde om te laten staan maar het kon er echt niet meer bij.
Na het eten rustig terug gelopen naar Mallorey Square voor de Sunset celibration. Een mooi plekje kunnen vinden om te kijken naar de zonsondergang. Daarna nog even rondgelopen en bij een paar straatartisten gekeken. Als afsluiter een ijsje gekocht die meteen begon te smelten. Lekkere plakhanden.
Terug naar de auto en ons motel. Even een stukje schrijven voor het blog. Nee gaat niet accu leeg en de reisstekker blijkt het niet te doen. Dan maar even tv kijken en naar bed.
Het is nu dus inmiddels 5 mei en vandaag verlaten we Key West en gaan via de Everglades naar Naples. in the Everglades maken we een stop om een airboat tour te maken.
Dus spullen inpakken en gaan.

3 opmerkingen:

  1. Goed dat het met Michel beter gaat, heb je foto's van de zonsondergang ?
    En veel plezier nog tijdens de airboat ride..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. (nog een poging)
    Gelukkig: Met Michel gaat het weer wat beter. Zo jammer als je zo lang toeleeft naar een geweldige vakantie en je dan ziek bent als het eindelijk zo ver is.
    Wel heel stoer dat hij toch meedeed met de jetski tour!

    Cola schijnt overigens wel goed te zijn voor buikgriep, zegt men....

    Ik las over de zonsondergang van Mallorey Square: 'fabulous views of the most amazing sunsets'. Dus ik ben nieuwsgierig of dit inderdaad zo bijzonder was.

    Everglades staat op het programma...pas op voor de krokodillen :P.
    Of gaan jullie die niet tegenkomen?!

    PS: Pleunie hield in India ook een blog bij en ze vond het leuk als mensen daarop reageerde. Ik heb toen de gewoonte aangeleerd op na iedere stukje iets te schrijven. Gewoontes zijn moeilijk af te leren ;-)

    Verder vind ik het gewoon erg leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken!

    BeantwoordenVerwijderen